logo Shop

By Danielle, May 1 2013 10:28AM

De voorjaarseditie van The Esmonde Technique Magazine is uit. Deze keer in het teken van het voorjaar en een frisse nieuwe start van een nieuw seizoen. Zo zijn de ijshockeyers van The Montreal Canadians gestart met Essentrics als vast onderdeel van hun training. Niet alleen zijn er minder blessures, maar het team is ook een stuk sneller gaan spelen.


Verder lees je tips voor je eigen voorjaarsdetox, oefeningen voor sterkere voeten, een heerlijk recept voor een gezonde banaan-chocolademousse en nog veel meer.


By Danielle, Mar 27 2013 03:57PM

Ga je mee naar de zon?

Na retreats op exotische locaties als Mexico en Jamaica organiseren we in juni ons eerste Essentrics Fitness Retreat in Europa. Lekker dichtbij voor ons, maar wel op een spectaculaire locatie aan de Portugese Algarve,


Het Essentrics Fitness Retreat is een fijne, actieve vakantie met 2x per dag een Essentrics Workout

Deze week biedt gezelligheid, ontspanning, de vrijheid om te doen wat je wilt en vooral te genieten. Tijdens het retreat geven we een mini-workshop over Essentrics en wat het doet voor je lichaam en je gezondheid (deelname is vrijwillig). Fitter, slanker en met nieuwe energie keer je terug naar huis.


We hebben het Cascade Wellness & Lifestyle Resort uitgezocht op de mooie ligging (op een landtong bij het indrukwekkende natuurgebied Ponta da Piedade, op loopafstand van het historische centrum van Lagos) en de uitstekende faciliteiten en lovende ervaringen van gasten (Tripadvisor Travellers' Choice® 2013 Winner).


De reis organiseren we met wellness-reisspecialist Puurenkuur.nl om er samen een heerlijke week van te maken. Are you in?By Danielle, Mar 10 2013 04:44PM

De nieuwste Essentrics DVD met de Pregnancy Workout is verkrijgbaar! Deze motiverende en inspirerende DVD bevat fijne stretches en uitdagende oefeningen om je tijdens je hele zwangerschap fit te houden en je voor te bereiden op de bevalling. Het verlicht zwangerschapskwaaltjes, zoals spierkramp en moeite met lopen. Ook helpt de workout je om na de bevalling goed te herstellen en je 'oude' lichaam weer terug te krijgen.


De DVD is opgenomen met Miranda Esmonde - White en de hoogzwangere docente Ileana Ripas (misschien herken je haar van de DVD 2x30 Minute Workout).


"Ileana did this program up until the week before giving brith. After an easy and succesful delivery she returned to teaching soon thereafter. I am sure you will see how healthy and in-shape Ileana was when she filmed this DVD at 8 1/2 months. She is the best role model and inspiration for any mother to be!"

Miranda Esmonde-White

RSS Feed

Web feed

Daniëlle de Wildt heeft Essentrics uit Canada naar Nederland gehaald. Ze geeft Essentricslessen bij HealthClub Jordaan, 't Sporthuysch en ClubMarnix/Sento, leidt docenten op om Essentrics te geven en introduceert de workout in Europa.

 

Hier lees je het laatste nieuws over Essentrics. Ook vind je hier tips, ideeën en favoriete producten voor een gezonde & fitte lifestyle.

 

Daniëlle's Blog

Eerdere Posts

Follow us

facebook_32 twitter_32 youtube_32 pinterest-logo x Danielle magicon